
Przystawki 𝗜 𝘚𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘳𝘴
Wyświetlanie wszystkich wyników: 9
-

206. Crispy Vegetables
Warzywa smażone w lekkiej panierce, garnirowane łagodnym sosem, posypane ziarnami białego sezamu i szczypiorkiem.Do koszyka
Vegetables, lightly battered, fried, and tossed in mild sauce, garnished with white sesame seeds and spring onions. -

207. Veg Manchurian
Świeże kulki warzywne obtoczone w imbirze i czosnku, podsmażane z czerwoną cebulą, kapustą i papryką, posypane szczypiorkiem.Do koszyka
Fresh vegetable balls tossed in ginger and garlic, sautéed with red onions, cabbage and bell peppers garnished with fresh coriander. -

209. Mushroom Chilli
Grzyby obtoczone w czosnku, chilli, papryce i czerwonej cebuli, polane lekko ostrym sosem.Do koszyka
Mushrooms tossed with garlic, chilli, bell peppers and red onions in slightly spicy sauce. -

210. Paneer Chilli
Glazurowane soczyste kawałki sera paneer z czerwoną cebulą i papryką w słodkim sosie chilli.Do koszyka
Glazed juicy cubes of paneer cheese, stir-fried with red onions and bell peppers in a sweet chilli sauc -

211. Chilli Chicken
Glazurowane soczyste kawałki kurczaka z czerwoną cebulą i papryką w słodkim sosie chilli.Do koszyka
Glazed chicken pieces, stir-fried with red onions and bell peppers in a sweet chilli sauce. -

212. Fish Chilli
Glazurowane soczyste kawałki filetu rybnego z czerwoną cebulą i papryką w słodkim sosie chilli.Do koszyka
Glazed fish pieces stir-fried with red onions and bell peppers in a sweet chilli sauce. -

213. Prawns Chilli
Glazurowane soczyste krewetki z czerwoną cebulą i papryką w słodkim sosie chilli.Do koszyka
Glazed prawns stir-fried with red onions and bell peppers in a sweet chilli sauce. -

214. Duck Chilli
Glazurowane soczyste kawałki kaczki, duszone z czerwoną cebulą i papryką w słodkim sosie chilli.Do koszyka
Glazed duck pieces, stir-fried with red onions and bell peppers in a sweet chilli sauce. -

215. Chicken Lollipop
Skrzydełka z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, posypane ziarnami białego sezamu i kolendrą.Do koszyka
Chicken wings tossed in tangy sauce garnished with white sesame seeds and coriander.
