Dania główne Vege 𝗜 𝘝𝘦𝘨 𝘔𝘢𝘪𝘯 𝘊𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦
Wyświetlanie 1–9 z 32 wyników
-
26. Dal Tadka
Żółta i czerwona soczewica ze świeżą cebulą i pomidorami oraz imbirem, czosnkiem i kurkumą hartowanymi w maśle ghee z dodatkiem łagodnych indyjskich przyprawDo koszyka
Yellow and Red lentils with fresh onions and tomatoes, tempered with ginger, garlic ,turmeric and mild spice -
27. Dal Palak
Żółta i czerwona soczewica gotowana ze szpinakiem ze świeżą cebulą i pomidorami oraz imbirem, czosnkiem i kurkumą hartowanymi w maśle ghee z dodatkiem łagodnych indyjskich przypraw.Do koszyka
Yellow and Red lentils cooked in spinach with fresh onions and tomatoes tempered with ginger, garlic ,turmeric and mild spices. -
28. Dal Makhni
Czarna soczewica i czerwona fasola duszone w kremowym sosie pomidorowo-maślanym.Do koszyka
Black lentils and Red kidney beans simmered in a creamy tomato-butter gravy. -
29. Chana Masala
Ciecierzyca podsmażana z czosnkiem, gotowana w pomidorowo-cebulowym sosie z dodatkiem indyjskich przypraw.Do koszyka
Chickpeas sautéed in garlic cooked in tomato-onion gravy with Indian spices. -
30. Mix Veg. Curry
Mieszanka warzyw w aromatycznym sosie curry.Do koszyka
Mixed Vegetables in aromatic curry sauce. -
31. Mix Veg. Korma
Mieszanka warzyw w słodkim kremowym sosie z orzechów nerkowca.Do koszyka
Mixed Vegetables in creamy and sweet cashew nut gravy. -
32. Aloo Masala
Kawałki ziemniaków doprawiane indyjskimi przyprawami, w sosie cebulowo-pomidorowym.Do koszyka
Diced potatoes mixed with Indian spices in onion-tomato based gravy. -
33. Aloo Gobhi
Ziemniaki i kalafior gotowane z czosnkiem i indyjskimi przyprawami, posypane kolendrą.Do koszyka
Potatoes and cauliflower cooked with Indian spices. -
34. Aloo Bhindi Masala
Ziemniaki i okra, gotowane z indyjskimi przyprawami.Do koszyka
Potatoes and okra cooked with Indian spices